Vacu-Press Vacu-Box

Deze Vacu-Box maakt het mogelijk om buiten het voertuig af te zakken in Big Bags. Deze box is eenvoudig te laden en te lossen met een vorkheftruck. Door onder de Big Bag een europallet te plaatsen is deze gemakkelijk te verwijderen uit de behuizing om vervolgens een nieuwe te kunnen plaatsen. In deze box kunnen Naaktgeboren Big Bags geplaatst worden met speciaal ontworpen aansluiting aan de bovenzijde voor bevestiging op de materiaal inname van de box.

Vacu-Press® 8000 Container/6,1m

De volgens ISO-normen, met Twistlocks uitgevoerde geluidsgedempte containers vormen samen met de voor bepaalde werkzaamheden passende separator een gemakkelijk verplaatsbaar zuig- overlaadstation.

Specificaties

  • Motor Volvo Penta, ca. 300KW
  • Pomp: Vacu Press® 8000
  • Luchtgekoelde vacuümpomp (98%); maximale druk 1,2 bar.
  • Vermogen 2500-5000-8000 m³/uur.
  • Geluidsgedempte verwerking van technisch zware toepassingen. (ca. 72dB)
  • Ingebouwd is een complete, zeer uitgebreide technische installatie, al dan niet met een eveneens ingebouwd automatisch zelfreinigend filtersysteem of werk-/controleruimte.
  • Optimale mogelijkheden voor inspectie en onderhoud.
  • Hoge technische kwaliteit en lange levensduur.
  • Hoge restwaarde en lage afschrijving.

 

Vacu-Press® Tankcontainer IMO-1

Vacu-Press® Trains

De knowhow en ervaring van de machinefabriek Naaktgeboren Rotterdam B.V. wordt aangewend voor het ontwikkelen en fabriceren van een Vacu-Press® machine die voldoet aan uw specifieke wensen en toepassingen. Een voorbeeld hiervan zijn de Vacu-Train zuigmachines welke ontwikkeld zijn samen met een van de grootste fabrikanten van spoorwegbouw-machines ter wereld.

Door Naaktgeboren Rotterdam B.V. wordt de gehele zuig-installatie gebouwd, inclusief filters en bunkers, gebruikmakend van meerdere Vacu-Press® pompen.

Deze arbeidstreinen worden ingezet bij de bouw en reparatie van spoorlijnen op veelal moeilijk toegankelijke plaatsen, zoals bij wissels, perrons en in metro en tunnels.

Het opgezogen grind of verontreinigingen worden in de bunkers opgeslagen en/of via onderliggende transportbanden vanuit deze bunkers naar aangekoppelde wagens getransporteerd.

Vacu-Press® 2000-2500

Deze Vacu-Press veegmachines zijn uitgerust met een lichte pomp (2000-2500) die sterk genoeg is zijn om de afzuiging te verzorgen voor de veegunit aan de voorzijde van het voertuig.

Vacu-Press® Separators

Verschillende soorten separatoren met uiteenlopende laadbehoeftes geschikt om te lossen in een container of afzakken in een Big Bag. Veelal voorzien van pneumatisch gereinigde filters/cycloonfilters. Deze separatoren worden indien gewenst uitgerust met een taktsluis.