Hot-Press ®
Naaktgeboren

HOT-PRESS® HEET WATER INSTALLATIE in ISO 20ft container

De Naaktgeboren Hot-Press unit kan gebruikt worden met elk denkbaar type hogedrukpomp. De warmtewisselaar is volledig gemaakt van dubbelzijdig roestvrij staal om de hoge drukken te kunnen weerstaan en een lange levensduur te garanderen.

De maximale waterstroom (liters/minuut) en de maximale druk (Bar) kunnen aangepast worden naar behoefte. Deze waarden bepalen het vermogen wat nodig zal zijn voor de warmtebron. Als voorbeeld geldt dat er 1300 kW nodig is om een waterstroom van 250 l/min te verhitten tot 100° C.

Voor in een 20ft container heeft Naaktgeboren mogelijkheden tot een capaciteit van 2000 kW. Krachtigere branders zijn ook beschikbaar, echter zal het formaat van een 20ft container niet meer toereikend zijn. Voor de Hot-Press gebruikt Naaktgeboren alleen branders die kwalitatief voldoen aan de hoogste eisen. Op klantwens kan een geschikte/alternatieve brander geïnstalleerd worden. Optioneel kan de Hot-Press geleverd worden met een generator zodat de unit “stand-alone” kan draaien.

Specificaties

Hot-Press® – Naaktgeboren

Opbouw

Naaktgeboren 20 Ft

Opbrengst

250 l/min

Werkdruk

Max. 1000 bar

Vermogen

1300 kW

Temperatuur

Ca. 95 °C