Al meer dan 60 jaar produceert, verhuurd en verkoopt Naaktgeboren Rotterdam B.V. in en buiten Europa uiterst succesvol technische innovatieve vacuüm-/drukinstallaties onder de naam VACU-PRESS®. Deze machines, die zowel natte als droge stoffen kunnen zuigen en blazen, worden niet alleen als opbouw op voertuigen, maar ook als stationaire units geleverd. Zij vinden hun toepassing in o.a. de industriële reiniging, cement- en petrochemische industrie en elektriciteitscentrales. De machines vallen op door hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid, en hun hoge restwaarde. Hierdoor kiezen veel klanten voor de machines van Naaktgeboren Rotterdam B.V.

De marktgroei is substantieel en het huidige sales-team heeft dan ook behoefte aan uitbreiding van haar slagkracht. Om die reden zoeken wij een ambitieuze:

INTERNATIONALE SALES ENGINEER

FUNCTIEOMSCHRIJVING
In deze uiterst dynamische functie ben je mede verantwoordelijk voor de commerciële prestatie van Naaktgeboren Rotterdam B.V. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en scant de markt op nieuwe kansen en mogelijkheden. Hierbij wordt je vooral gedreven door uitdagingen en durf je grenzen te verleggen. Met je collega’s bepaal je de meest effectieve sales strategie en geef je vorm aan de uitvoering hiervan.

Voor de successen ontvang je een aantrekkelijke vergoeding. Je hebt een technische opleiding op HBO niveau. Reizen is voor jou geen probleem, waarbij je in staat bent je thuis te voelen in andere culturen. Uiteraard heb je geen moeite met vreemde talen. Je commerciële talent wordt vooral gekleurd door een winnaarsmentaliteit en doorzettingsvermogen. Je bent een prettige collega, die teamwork en individualisme op een natuurlijke wijze weet af te wisselen.

FUNCTIE-EISEN

  • Een professional die buiten grenzen durft te denken en te werken. (HBO niveau)

NAAKTGEBOREN ROTTERDAM B.V.
biedt u voor deze functie:

  • Een prettige werksfeer in een innovatieve en solide organisatie.
  • Een passend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

BEN JE EEN COMMERCIEEL TALENT?

Stuur dan een korte en zakelijke brief met CV aan:
Naaktgeboren Rotterdam B.V., t.a.v. de heer P. Naaktgeboren, Postbus 10153, 3004 AD Rotterdam.
Of per e-mail naar: info@naaktgeboren.nl – naaktgeboren.nl