Ruim 60 jaar produceert Naaktgeboren Rotterdam B.V. mobiele vacuüm druk installaties, onder de naam VACU-PRESS®, die zowel natte als droge stoffen kunnen zuigen en blazen. Deze vacuüm-/ druksystemen worden niet alleen als opbouw op voertuigen, maar ook als stationaire units geleverd. Onze installaties vinden hun toepassing o.a. in de industriële reiniging, de petrochemische industrie en de bouw.

Het langdurige succes van Naaktgeboren Rotterdam B.V. vindt
zijn basis in een gedreven management en team van loyale en
enthousiaste medewerkers. Om haar succes te continueren,
zoekt zij voor de productieafdeling een daadkrachtige PRODUCTIEMANAGER/WTB-er met gevoel voor mens en machine

In deze uitdagende functie bent u mede verantwoordelijk voor het productieproces van ontwerp tot eindproduct. U ondersteunt de productie op technisch en organisatorisch gebied en draagt zorg voor een efficiënte kosten- en urenplanning. U werkt samen met de afdeling engineering en ondersteunt hen tevens op technisch gebied. Daarnaast onderhoudt u regelmatig contact met leveranciers, dealers, spuiters, stralers en denkt mee over de ontwikkeling van nieuwe producten. Enige kennis van Engels en Duits is dan ook een voordeel. Hierbij toont u zich een soepele communicator, die weet waarover hij praat.

Profiel

  • U heeft een werktuigbouwkundige opleiding op minimaal MBO-niveau 4 of HBO-niveau en bij voorkeur ervaring met machine en/of apparatenbouw.
  • U laat zich kennen als een stevige en scherpe WTB-er die bewezen heeft met een jong team van vakspecialisten te kunnen werken.
  • U bent een enthousiasmerend persoon, die medewerkers waardeert, maar hen ook durft aan te spreken op hun inzet.
  • Door uw manier van communiceren weet u respect af te dwingen. Doelgerichtheid en gevoel voor humor weet u optimaal te combineren.
  • Kritisch, oog voor detail en beschikt over helicopterview.