Ruim 60 jaar produceert Naaktgeboren Rotterdam B.V. mobiele vacuüm-druk installaties, onder de naam VACU-PRESS®, die zowel natte als droge stoffen kunnen zuigen en blazen. Deze vacuüm-/ druksystemen worden niet alleen als opbouw op voertuigen, maar ook als stationaire units geleverd. Onze installaties vinden hun toepassing o.a. in de industriële reiniging, de petrochemische industrie en de bouw.

 

 

 

 

 

 

Voor ons magazijn, waar alle artikelen en halffabricaten op voorraad worden gehouden, zijn wij op zoek naar een:

 

 

 

 

 

 

MAGAZIJNMEDEWERKER

FUNCTIEOMSCHRIJVING

  Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst, controle, opslag en uitgifte van goederen en zorgt voor een efficiënte inrichting en onderhoud van het magazijn. Je werkt regelmatig met de heftruck. Laden en lossen gebeurt echter ook met de hand.   Verdere werkzaamheden zijn het op peil houden van voorraadartikelen en de bijbehorende administratie, assemblage van technische producten als ook het ophalen en afleveren van onderdelen bij diverse leveranciers. Je bent het verlengstuk van de werkvoorbereiding en administratie.      

FUNCTIE-EISEN

  Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie. Een heftruckcertificaat is een pre, maar ervaring is belangrijker. We verwachten dat je flexibel bent, over een goede werkmentaliteit beschikt, je verantwoordelijkheid neemt en goed communiceert met je collega’s.  

    • Rijbewijs B + E

 

    • Nederlands in woord en geschrift

 

    • Affiniteit met magazijnbeheer en techniek

 

    • LBO/VMBO

 

NAAKTGEBOREN ROTTERDAM B.V. biedt u voor deze functie:

 

    • Een prettige werksfeer in een innovatieve en solide organisatie.

 

    • Een passend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

  Stuur dan een korte en zakelijke brief met CV aan: Naaktgeboren Rotterdam B.V., t.a.v. de heer P. Naaktgeboren, Postbus 10153, 3004 AD Rotterdam. of per e-mail naar: arno@naaktgeboren.nl – naaktgeboren.nl