Ruim 50 jaar is Machinefabriek Naaktgeboren Rotterdam B.V. de toonaangevende producent en internationale marktleider van innovatieve vacuüm-druk installaties, onder de naam VACU-PRESS®, die zowel natte als droge stoffen kunnen zuigen en blazen. Deze vacuüm-druksystemen worden niet alleen als opbouw op voertuigen (mobiele units) maar ook als stationaire units geleverd. De installaties vinden hun toepassing o.a. in de industriële reiniging, de petrochemische industrie en de bouw. Het langdurige succes van Naaktgeboren Rotterdam B.V. vindt zijn basis in een gedreven management en tal van loyale en enthousiaste medewerkers. 

Om haar succes te continueren, zoekt zij voor de productie- afdeling een daadkrachtige PROJECTLEIDER/WERKVOORBEREIDER WERKTUIGBOUWKUNDE WTB-er met gevoel voor mens en machine.

FUNCTIE

In deze uitdagende functie bent u mede verantwoordelijk voor het productieproces van ontwerp tot eindproduct. U ondersteunt de productie op technisch en organisatorisch gebied en draagt zorg voor een efficiënte kosten- en urenplanning. U werkt samen met de afdeling engineering en ondersteunt hen tevens op technisch gebied. Daarnaast onderhoudt u regelmatig contact met (internationale) klanten, leveranciers, dealers, spuiters, stralers en denkt mee over de ontwikkeling van nieuwe producten. Enige kennis van Engels en Duits is dan ook een voordeel. Hierbij toont u zich een soepele communicator, die weet waarover hij praat.

PROFIEL

U heeft een werktuigbouwkundige opleiding op minimaal MBO Niveau 4 of hbo-niveau en bij voorkeur ervaring met machine en/of apparatenbouw. U laat zich kennen als een stevige en scherpe WTB-er die bewezen heeft met een jong team van vakspecialisten te kunnen werken. U bent een enthousiasmerend persoon, die medewerkers waardeert, maar hen ook durft aan te spreken op hun inzet. Door uw manier van communiceren weet u respect af te dwingen. Doelgerichtheid en gevoel voor humor weet u optimaal te combineren.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Wij bieden u:

– Een baan bij een prachtig familiebedrijf met ambitie – Een zelfstandige functie binnen een energiek team

– Een prettige werksfeer in een innovatieve en solide organisatie

– Een arbeidsovereenkomst met een passend salaris en arbeidsvoorwaarden

REACTIE

Zoekt u een technische managementfunctie in een innovatieve en operationele omgeving stuur dan een korte en zakelijke email met CV naar olivier@naaktgeboren.nl.

www.naaktgeboren.nl